CBR-Forum.org.uk

600F1 won't spark

The place for all your general bike related discussions.
Need Help: Try Searching before posting
(someone might of asked the same question)

600F1 won't spark

Postby elmartha » Fri 16 Sep,2016 15:42

Hello, i have recently been given a 1989 cbr 600F1. Me and my stepdad were given it 8 years ago as a non runner. It turned over but wouldn't start. It has now been stood for 9 years and i have finally got my hands on it. I have put a new battery on it, wired everything back up, nearly everything works, much to my amazement! However, when you push the start button nothing happens. I have bypassed the switch to get it turning over and it pulls fuel nicely it just doesn't spark! Any ideas as to why it won't turn over on the button and why none of the plugs are sparking? Sorry for the essay! Thanks, Elliott
elmartha
(0+)
(0+)
 
Posts: 2
Joined: Fri 16 Sep,2016 15:31
Main Bike: cbr 600f1
Gender: Male

Re: 600F1 won't spark

Postby elmartha » Sat 24 Sep,2016 12:46

I have replaced both the coil packs, the regulator rectifier, kill switch and start switch, cleaned up an earth and a new starter relay. Still won't turn over off the button and still doesn't spark. Any help please guys?! Could it be the cdi unit? Thanks
elmartha
(0+)
(0+)
 
Posts: 2
Joined: Fri 16 Sep,2016 15:31
Main Bike: cbr 600f1
Gender: Male


Return to General Bike Related Discussions



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created by StylerBB.net
cron